Navigatie

B-Unique Trading

B-Unique Trading

Naast mijn toenmalige baan zocht ik op internet naar mooie en unieke interieur gerelateerde objecten die ik dan daarna weer kon verkopen. Dit begon als een hobby maar al snel was mijn tijdelijke opslag in de paardenstal te klein en zocht ik iets groters. Tot het zo goed begon te lopen dat ik besloot mijn droom achter na te gaan en er mijn beroep van te maken. Elke dag doen wat je leuk vind en nooit het idee hebben dat je hoeft te werken. Het is mijn passie om op zoek te gaan naar objecten/producten die authentiek zijn, mensen inspireren en waar ieder zijn creativiteit op zijn of haar eigen manier in terug kan vinden.

Alles zelf opgebouwd en ondertussen een groot aantal volgers, vaste klanten en elke dag zijn er nog nieuwe mensen die B-Unique Trading ontdekken. Ook hoef ik het niet meer alleen te doen en doe ik het nu samen met mijn vriendin Sanne. Zij heeft een creatieve achtergrond en runt ook haar eigen bedrijfje Studio IKS. Zij recycled producten zoals vintage wollen dekens en geeft ze een nieuw leven. Ook heeft ze een fotostudio waar verschillende fotoshoots plaats kunnen vinden maar samen verzorgen we ook de product fotografie van B-Unique.

Kortom een creatief duo met oog voor detail en een passie voor unieke, bijzondere objecten/producten die het verdienen een tweede kans te krijgen. Bent u nieuwsgierig naar onze spullen en creativiteit en heeft u nog niet genoeg terug kunnen vinden op de website? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, u bent van harte welkom!

Björn Claessens en Sanne van Kuijk

© 2017 - 2019 B-Unique Trading | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel